Nieuw: RSS-feed van onze website

zo 21 sep 2008 18:20
Een nieuwe functionaliteit is aan de website toegevoegd, namelijk een RSS-feed! Sommigen kennen dit wellicht, maar voor de leken onder ons een klein woordje uitleg.

Een RSS-feed is een pagina op de website die een korte inhoud van de recentste nieuwsartikels bevat. Met de meeste moderne browsers kan je u inschrijven op deze 'RSS-feed' en zo op de hoogte blijven van de nieuwste weetjes zonder naar de website te moeten surfen.

Je moet het maar eens proberen: Surf naar http://www.harmoniewaarschoot.be/blog/rss
Je ziet de nieuwsberichten onder elkaar (waaronder dit hier), en ook een mogelijkheid om u te abonneren. Indien je u abonneert, zal je bij uw favorieten een mapje zien met deze website, en daaronder de titels van de nieuwsberichten. Als er een nieuw artikel verschijnt, dan komt dit erbij. Je kan vervolgens er naartoe surfen en het volledige artikel op deze website lezen.

Meer info over RSS kan je hier vinden: http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS

2 reacties


admin
Ps: dankzij deze technologie kan je verschillende blogs met elkaar in verbinding brengen. Een voorbeeld kan je hier bekijken: bloggend.waarschoot.org Alle berichten die gepubliceerd worden op onze website, worden ook automatisch gepubliceerd op bloggend.waarschoot.org
zo 21 sep 2008 18:23



Serge van Ginderachter
Hallo,

Die RSS feeds werken al even niet meer. Klik even door op de link en dan zie je een foutmelding.
zo 22 jan 2017 09:48


Geef hier uw reactie:

 

Het opgegeven e-mailadres wordt niet gepubliceerd

 
 


« Terug naar overzicht