Jaarlijks Ceciliafeest

zo 27 nov 2011 12:41
Gisteren vierden we ons jaarlijks ceciliafeest. Het feest waar we alle muzikanten bedanken voor hun inzet het voorbije jaar. Eerst luisterden we de mis op. En nadien konden we aan tafel genieten van een heerlijke maaltijd. Een gesmaakte aperitief, een lekker soepje, en een heerlijk buffet a volonte. Zoals altijd werden we culinair echt verwend. Ook het dessertbuffet was weer een succes. Verschillende muzikanten hadden ons een heerlijke afsluiter gegeven. Ondertussen konden de mensen ook genieten van een leuke foto-reportage, samengesteld door Vicky.

De decoraties zijn uiteraard ook altijd een spannend moment voor de personen die ze opgespeld krijgen. Dit jaar waren er dit 4: Marcel Borrezee en Karel Pollier werden beiden voor 15j muzikant gedecoreerd. Paul Meiresonne voor maar liefst 50j muzikant. Helaas kon Jan Landuyt wegens gezondheidsproblemen er niet bij zijn. Hij werd gedecoreerd voor 55j muzikant. Proficiat aan allen, en hopelijk nog vele jaren muzikant bij ons.

Na het dessertbuffet was er dan de tombola. Elk jaar kunnen we dankzij enkele vrijgevige sponsors een heel aantal mooie prijzen verloten. Na de tombola werd de dansvloer vrijgemaakt, en konden we de jeugdige benen eens goed laten gaan. Helaas bleef het bij de verplichte openingsdans. Een enkeling riskeerde het daarna nog om op de dansvloer te treden. Het is duidelijk dat de formule van eten-tombola-dansen, die vroeger heel wat succes had, tegenwoordig niet meer in de smaak valt, zowel bij de oudere als de jongere muzikanten.

Wij zijn daar uiteraard ook niet blind voor en zullen met het bestuur volgend jaar opnieuw een leuke activiteit in elkaar boksen. Zo was vorig jaar de karaoke een enorm succes, en de jaren ervoor konden de quiz en de bingo ook heel goed gesmaakt worden. Wat het volgend jaar gaat worden weet nog niemand, maar je mag er zeker van zijn dat we opnieuw een hele leuke avond zullen beleven.

0 reacties

Geef hier uw reactie:

 

Het opgegeven e-mailadres wordt niet gepubliceerd

 
 


« Terug naar overzicht