Een schitterend resultaat!

zo 29 maa 2009 15:29
Vandaag namen we deel aan het provinciaal muziektoernooi te Berlare. De bus vertrok om kwart na 8, en omdat het uur juist veranderde kwam dat extra hard aan voor de langeslapers onder ons. Echter, tegen alle verwachtingen in had niemand zich overslapen en vertrokken we met een volle bus richting Berlare.

Aangezien we de eerste groep waren, konden we ons nog eens inspelen op het podium zelf, en nog enkele moeilijke trekjes voor de laatste keer doornemen.

Om half elf was dan de uiteindelijke uitvoering. Eerst speelden we het inspeelwerk: Orion (Jan van der Roost). Daarna het verplicht werk: Singapore Rhapsody (Jacob de Haan). De jury was ondertussen druk haar opmerkingen aan het noteren... Als laatste stuk speelden we Bright Future (Johan Nijs), ons keuzewerk. We hadden er wel een goed gevoel bij, maar het is natuurlijk de jury die beslist. Het was wachten tot de middag op de uitslag.

Na ons kwamen Big Band Enter uit Temse en het Koninklijk harmonieorkest Echo ter leie uit Sint Denijs Westrem aan de beurt, beiden stelden zich voor in eerste afdeling.

Nadat de jury zich had beraadslaagd, kwam het onvermijdelijke verdict: "Koninklijke harmonie Concordia uit Waarschoot stelt zich voor in tweede afdeling .... EN WORDT GEPROMOVEERD NAAR EERSTE AFDELING" !!!

Een schitterende prestatie van alle muzikanten en van onze dirigente!! Proficiat aan iedereen!!

We willen ook de collega's uit Temse en Sint Denijs Westrem feliciteren, ook zij behaalden een mooi resultaat.

6 reacties


admin
Wist je dat... om te promoveren naar een hogere afdeling moet je dus een score halen van 90% of meer. Goe gedaan dus van ons !!!
zo 29 maa 2009 16:02Amicitia Eeklo
Namens de harmonie Amicitia Eeklo (en vooral de versterkende muziikanten) een dikke proficiat !
zo 29 maa 2009 22:19Rik
Een dikke proficiat aan onze dirigente Severine en voor gans de harmonie voor deze prachtprestatie picolotiest vandienst Rik
ma 30 maa 2009 17:32Tamara
We mogen trots zijn op onszelf! Harmonie Concordia leeft, op naar het volgende concert en de Gentse Feesten!
ma 30 maa 2009 19:03Alt-Saxie
Ja, die reactie van Tamara van hierboven was dus van mij, Evelyne he :-)
ma 30 maa 2009 19:05admin
We staan zelfs in de krant !!
<a href="http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=HC28ELMM&PostCode=9950" target="_blank">Lees hier het artikel</a>
di 31 maa 2009 08:53


Geef hier uw reactie:

 

Het opgegeven e-mailadres wordt niet gepubliceerd

 
 


« Terug naar overzicht