Bestel uw kaarten online!

zo 22 feb 2009 12:10
Op zondag 8 maart geeft de koninklijke harmonie Concordia zijn Lenteconcert. Meer info kan u vinden in de agenda op deze website.

Nieuw is ditmaal dat je ook uw kaarten ONLINE kunt bestellen. We hebben namelijk een module ontwikkeld waarin je op een eenvoudige manier uw kaarten kunt bestellen via de website. Hoe gaat dit nu in zijn werk?

Wel, ten eerste vul je het bestelformulier HIER in. Nadat je dit formulier correct hebt ingevuld en je ook uw betalingsmethode gekozen hebt (cash aan de kassa/ overschrijving), krijg je nog een automatische e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staat nog eens haarfijn uitgelegd hoe het in zijn werk gaat.

Als je met een overschrijving wil betalen, dan wordt er zowel in de e-mail als op het scherm de overschrijvingsgegevens getoond zodat je de overschrijving kan doen. Nadat je de overschrijving gedaan hebt, krijg je nog een e-mail om te bevestigen dat uw overschrijving veilig en wel is aangekomen. De kaarten liggen vervolgens klaar aan de kassa op uw naam.

Indien je cash betaald, dan krijg je gewoon een e-mail met daarin de totale prijs van uw bestelde kaarten. U kan dan gewoon aan de kassa betalen en uw kaarten zullen op uw naam klaarliggen.

Heel eenvoudig! Zeker het proberen waard!!

0 reacties

Geef hier uw reactie:

 

Het opgegeven e-mailadres wordt niet gepubliceerd

 
 


« Terug naar overzicht